L’EXCURSIÓ AL CORREDOR

A principis d’abril, vam anar d’excursió al corredor. Vam fer una ruta amb uns monitors que ens van ensenyar moltes coses: petjades d’animals, l’espai on havia estat un porc senglar, etc. També vam fer jocs que tenien a veure amb els abres i animals. Com per exemple, vam fer un joc de dos equips, cadascú tenia un número i hi havien plantes al terra, el monitor deia un número i després una planta. Era com el mocador, però amb plantes. Quan vam tornar a la zona de picnic vam dinar,  després vam jugar i després vam tornar a l’escola. Ens ho vam passar molt bé! 😀 😛

Mireu les FOTOS!!!

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>