25 de novembre: dia internacional contra la violència de gènere

l_v009.gif

25 de novembre: contra la violència de gènere 

Els joves i la violència de gènereEl 65% dels estudiants universitaris afirmen conèixer o haver patit un cas de violència masclista en el seu cercle més pròxim. Així ho indiquen els resultats d’una enquesta feta entre 1.080 alumnes de les universitats públiques de Barcelona, Múrcia, el País Basc, Sevilla, Valladolid i Castelló. Aquestes dades donen una idea de l’abast de la xacra i del treball que queda per fer entre els joves. I és que entre els enquestats, el 33% considera que exigir saber on i amb qui està l’altre membre de la parella no és violència de gènere. A més, el 22,5% no considera violència masclista impedir que una dona parli amb altres persones, mentre que el 21% indica que no ho és imposar la manera de vestir-se i comportar-se en públic.

manifest25novembre.pdf

l_v009.gif

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *