MÒDUL 1                                                                                   com m'agrada veure'm

  1. Què en sabem d’allò que s’anuncia com a objectius a aconseguir en aquest curs?El que crec és que pensem que sabem bastant, però que conforme anem llegint i compartint experiències i aprenent sobre tot aquest món; ens adonem que encara ens queda molt per aprendre.  Espero gaudir aprenent en aquest curs.
  2. Què esperem del curs? El que espero del curs és saber cap a on encaminar les meves passes i saber com engrescar als nens en aquest món, que ja per a ells és captivador, però a l’hora saber-los transmetre la reflexió de ser responsables amb el que pugem i amb el que pengem.
  3. Què coneixem dels conceptes claus com Entorn Personal d’Aprenentatge (EPA/PLE) i del dossier? Tinc conceptes bàsics que cal anar revisant i actualitzant ja que, malgrat fer cursos anteriorment al respecte, el fet de no haver-los fet servir amb continuïtat, fa que hi hagi coses que se m’escapin de les mans.
  4. Com veiem la transferència d’aquests conceptes,  i aquestes pràctiques a la vostra aula. Malauradament, i per molt que sembli negativa, que no ho sóc, he de reconéixer que no tots els professors tenen els coneixements mínims per portar a terme aquestes competències digitals a l’aula, ni tampoc les ganes de posar-s’hi. Suposo que poc a poc, les coses aniran canviant.