DARRER MENÚ DE CURS…PRESENTAT PER ENDERMAR
Escola Roser Capdevila - Polinyà | 31 maig 2010 |Benvolgudes famílies de l’Escola Roser Capdevila de Polinyà,
Ja tenim a la vostra disposició el darrer menú del curs 09-10.
Bon Profit i Bones Vacances.
Col·labora: Endermar
Cuina Magistralment : Conchi.
Direcció
<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>
| CUINA PROPIA Menú Escolar Endermar Juny 20102 | ||||
| 
 DILLUNS  | 
 DIMARTS 1  | 
 DIMECRES 2  | 
 DIJOUS 3  | 
 DIVENDRES 4  | 
| 
 
  | 
 Saltejat de verdures  | 
 Amanida d’arròs (tomàquet, pebrots i tonyina)  | 
 Sopa amb fideus i cigrons  | 
 Espirals bolonyesa (porc i pollastre)  | 
| 
 
  | 
 Llom arrebossat amb amanida (enciam, soja i pastanaga)  | 
 Gal d’indi amb salsa d’ametlles  | 
 Salsitxes amb tomàquet i patates dau  | 
 Formes de lluç amb amanida (enciam, tomàquet i cogombre)  | 
| 
 
  | 
 Fruita del temps  | 
 Iogurt  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 7  | 
 DIMARTS 8  | 
 DIMECRES 9  | 
 DIJOUS 10  | 
 DIVENDRES 11  | 
| 
 Llenties estofades amb patates  | 
 Amanida de pasta tricolor (tomàquet, olives, pernil dolç, tonyina i ou dur)  | 
 Sopa de pasta  | 
 Mongetes tendres saltejats am bacon  | 
 Amanida russa  | 
| 
 Croquetes de pernil amb amanida (enciam, cogombre i tomàquet)  | 
 Rap amb salsa  | 
 Truita de patates i ceba amb amanida (enciam, pastanaga i soja)  | 
 Pollastre amb poma i patates  | 
 Hamburguesa mixta (vedella i porc) amb formatge i ceba  | 
| 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Gelat  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 14  | 
 DIMARTS 15  | 
 DIMECRES 16  | 
 DIJOUS 17  | 
 DIVENDRES 18  | 
| 
 Puré de verdures  | 
 Arròs amb tomàquet i ou dur  | 
 Cigrons estofats amb espinacs  | 
 Fideus a la cassola  | 
 Amanida andalusa (tomàquet, pebrot, ou dur, tonyina i olives)  | 
| 
 Botifarra de pagès amb amanida (enciam, ceba i pastanaga)  | 
 Filet de panga amb llimona i amanida (enciam, cogombre i blat de moro)  | 
 Truita de tonyina i amanida (enciam, pastanaga i blat de mor)  | 
 Pit de pollastre arrebossat amb amanida (enciam, tomàquet i olives)  | 
 Fricandó de vedella amb, pastanaga i pèsols  | 
| 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
 Flam  | 
 Fruita del temps  | 
 Fruita del temps  | 
| 
 DILLUNS 21  | 
 DIMARTS 22  | 
 DIMECRES  | 
 DIJOUS  | 
 DIVENDRES  | 
| 
 Sopa de pistons  | 
 MENÚ ESPECIAL !!!  | 
 
  | 
 
  | 
|
| 
 Amanida, Pizza, salsitxes Frankfurt, patates xips i croquetes  | 
||||
| 
 Truita de patates amb amanida  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
|
| 
 Fruita del temps  | 
 Gelat  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 





