VISITA A CAN FRAMIS P5B

A Can Framis hi vam descobrir un museu i el què volia dir això d’un museu. Però també ens vam endinsar cap el món de l’art, per entendre que l’art és subjectiu i que cadascú el veu a la seva manera, que pot ser interpretat des de diferents punts de vista, que ens pot agradar més o menys, que ens pot traslladar a mons imaginaris i sobretot, que pot ser molt bonic i enriquidor.
Però a Can Framis el que més vam descobrir…, és que totes i tots som grans artistes!!

Ciqueu i gaudiu de l’art i de les i els vostres artistes

MUSEU CAN FRAMIS P5A

Bon dia, famílies!

La setmana passada els nens i nenes de P5 van anar al Museu Can Framis a fer una activitat molt bonica. Primer van conversar sobre l’art, després ens van mostrar obres de diferents artistes i per últim, seguint la tècnica de Tàpies cadascú va fer la seva pròpia obra. S’ho van passar d’allò més ben treballant amb un material nou per ells com és la pols de marbre.
Si voleu veure com es “pinta” amb pols, mireu el vídeo!

https://drive.google.com/file/d/12iy-vpBGqgdC1_quW4WpikYQ4ORzNb2R/view?usp=sharing

TREBALL COOPERATIU P5B

Les vostres filles i fills cada dia treballem millor en equip!! Nenes i nens, futures dones i homes que sabran treballar en equip i per l’equip. Acceptar altres opinions, debatre diferències, escoltar altres idees, transmetre les pròpies, compartir tasques, ajudar als altres i deixar-se ajudar quan cal, valorar als demés i a un mateix, col·laborar, cooperar, lluitar per un bé comú, esforç compartit, responsabilitat, compromís, empatia…., son moltes de les qualitats que els vostres infants aprenen treballant en equip. I creieu-me…, son un gran equip!!
Endavant Xup-Xups, sou imparables!!

Cliqueu la imatge i…, 1, 2, 3…, SOM UN EQUIP!!!!

ELS REIS MAGS ARRIBEN A L’ESCOLA P5B

Com cada any els hem esperat amb il·lusió i com que hem sigut bones i bons, els Reis Mags de l’Orient també han passat per l’escola i ens han portat alguns regals per la nostra classe.
Novament i un any més, de la mà dels infants i amb la seva innocència, que ens transporta a la nostra infantesa, ens han fet gaudir i recuperar, la màgia i la fantasia a tots plegats.

Cliqueu la imatge i gaudiu-ne.

AUCA DEL TIÓ P5B

Un dia ens vam adonar, que els arbres es començaven a despertar.
Els ulls havien obert, quan faltava poc per l’hivern.
I aviat l’Oncle Buscall de la muntanya va arribar i el Tió ens van portar.
Però ens va ben avisar…, l’havíem d’abrigar, alimentar i cuidar, si el volíem fer cagar!
I així ho vam fer, tant i tant bé, que el dia va arribar i el Tió vam fer cagar.
Caixetes per les dentetes, neules i torrons, que son més bons!!
Per acabar la festa, al pati ens vam trobar amb la resta.
I una nadala ben roquera vam cantar, per poder-ho junts celebrar.
BONES FESTES A TOTHOM!!

Cliqueu sobre la imatge i fins l’any vinent!!

The Very Hungry Caterpillar

 

Hello Everyone!!

During these weeks we have been working on the story  The Very Hungry Caterpillar. We really enjoyed discovering the butterfly cycle, the days of the week in English and that some foods are healthy and others are not.

Durant aquestes setmanes hem treballat el conte  The Very Hungry CaterpillarEns ha agradat molt descobrir el cicle de les papallones, els dies de la setmana en anglès i que alguns aliments que són saludables i altres, no. Cliqueu a la imatge per a tornar a escoltar la història, repassar els dies de la setmana i jugar a un joc molt divertit!!

El Nadal ja és aquí

Els nens i nenes de P5A i P5B van cantar la cançó de Nadal “El Nadal ja és aquí” a l’aula de música. S’apropen les festes i els nens i nenes de P5 es van posar barrets i diademes de Nadal per cantar la cançó “El Nadal ja és aquí”. Hem estat preparant la cançó durant dies a l’aula de música i ens emportem aquests bonics vídeos del resultat.

Molt Bon Nadal i molt bones festes a tothom!

Vídeo P5A   Vídeo 1 P5B   Vídeo 2 P5B
(Feu click per poder veure els vídeos! Hi ha dos vídeos de P5B perquè havien faltat alguns alumnes)

ENS VISITA L’ONCLE BUSCALL P5A

Hola, famílies! Tenim una notícia per explicar-vos! Divendres passat, a l’hora del pati, vam veure que l’arbre del sorral tenia els ulls oberts! Vam trucar a l’oncle Buscall per preguntar-li si podia venir a l’escola a baixar al tió i així poder donar-li menjar.
Aquest dilluns al matí, per fi, ha pogut venir l’oncle Buscall acompanyat de la seva cosina i ens han baixat al nostre tió.
Durant aquests dies, entre tots els nens de P3, P4 i P5 l’hem estat alimentant perquè creixi molt. A veure si quan li piquem i li cantem una cançó, ens caga algun regalet!

https://drive.google.com/file/d/1OxLMmRpHMzsivuIzdBxNPFv_nJlas9so/view?usp=sharing

Fotos de Cagatio de stock, Cagatio imágenes libres de derechos |  Depositphotos®