Hort de 3r

Els nens i nenes de tercer treballem l’hort.

Al setembre vam recollir el raïm que hi havia a la vinya de l’escola i les olives de l’olivera. A l’octubre vam preparar la terra de l’hort i vam extreure les llavors per sembrar raves. Al novembre vam plantar pèsols, faves, cols, cebes, api, fonoll i enciams. Al desembre vam plantar alls. A més, durant tot el trimestre hem tingut cura de l’hort tot regant, netejant-lo de les fulles o branques que queien dels arbres del costat i extraient les males herbes que sortien.

Col·laborem entre tots i també compartim coneixements, ja que molts tenim algun familiar que té hort o hort urbà. Gaudim molt de l’activitat i aprenem amb la pròpia experiència els principis bàsics de l’agricultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *