HEM VISITAT EL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA!!

Hello families!                                                                                                                        Today we visited the Botanical Garden of Barcelona. We have learned about the strategies that Mediterranean plants have to adapt to our dry and hot climate.                                                                                                                                          We also visited an exhibition on bees and their pollinating function, which is so important for the planet and at the same time in such endangered.      It has been a perfect way to conclude the topic about the plants that we have been working during this course!

Hola, famílies!
Avui hem visitat el Jardí Botànic de Barcelona. Hem conegut quines són les estratègies que tenen les plantes del Mediterrani per a adaptar-se al nostre clima més aviat sec i calorós. 
Així mateix, hem visitat una exposició sobre les abelles i la seva funció pol·linitzadora, tan important per al planeta i alhora en un perill tan greu.
En general, ha sigut una sortida perfecta per a concloure el tema que hem estat treballant a Science durant aquest curs!

Jardí Botànic 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *