A MI M’AGRADA…POL

Fa diverses setmanes Pol va realitzar el seu treball “A mi m’agrada” i va triar com a tema, els gats perquè li agraden molt i a més, perquè té un com a mascota.

Va realitzar un treball fantàstic i ens ho va explicar molt bé. Especialment ens va parlar del seu gat, ens va explicar coses sobre la seva alimentació, els seus ulls, la seva llengua, el seu pèl i les malifetes que li agrada fer.

Per explicar-nos que la llengua dels gats és una mica aspra va posar en el seu treball un tros d’escata que simulava la llengua perquè ho poguéssim comprovar. De la mateixa manera ho va fer amb la cua, ja que, en aquest cas el pèl és molt suau. També ens va explicar que al seu gat li encanta amagar-se dins de les borses,caixes etc.. i que s’assembla molt al gat amb botes.

Molt bon treball! Enhorabona Pol!

Aquest article ha estat publicat en "A mi m'agrada...", 2nB. LA CLASSE DELS XINESOS, CURS 2013/2014, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *