Les nenes i nens de 4t hem visitat la biblio de Nou Barris

Els nens i les nenes de 4t hem anat a la biblio de Nou Barris. La Esther, una bibliotecària molt “xula”, ens ha tornat a recordar com està organitzada la biblioteca i quins articles podem demanar en préstec.

Després ens ha explicat el conte del “Endrapallibres” i , per grups, ens ha ofert tres contes que hem hagut de llegir per confeccionar un “menú literari” amb 1r plat, 2n plat i postres. Cada grup hem explicat el nostre menú i els contes als altres companys.

Després, la Esther ens ha ensenyat i explicat una versió molt diferent de la Caputxeta amb unes il·lustracions precioses. Hem disfrutat dels contes i ,a més, ens ha felicitat per com ens hem portat i hem argumentat els nostres menús!!!!!!!

Cliqueu a sobre de la foto per veure més!!!!!

 

Aquest article ha estat publicat en Activitats, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *