La biblioteca torna a ser la biblioteca !!!!!

Quins cursos més estranys!!!!L’ any passat , degut a la pandèmia, la biblioteca es va transformar….es va convertir en un aula de Cicle Inicial….vam reduir els grups ,necessitàvem espai i la biblio es va convertir en la classe on un grup de nenes i nens de 1r i 2n va fer les seves classes.
Durant el primer trimestre d’ aquest curs, hem hagut de tornar a posar tot al seu lloc….les taules, cadires i pissarres del petits han tornat a les seves aules i la biblio ha tornat a omplir-se de prestatgeries amb llibres, contes, revistes , còmics…..
Hem hagut de moure taules, armaris, “curar” llibres que havíen estat confinats, recollir exemplars , esporgar els exemplars que no han tornat en bones condicions…i ara sí, tot comença a estar al seu lloc.!!!!
Enguany les sessions de biblio i lectura es fan a les aules però aquí comptem amb exemplars per fer lectures i per consultar quan fem els projectes!!!!

A veure si tot acaba ja i podem tornar a la recordada i enyorada “normalitat”!!!!!!!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *