Recomanació lectora de Charline

Ahir Charline va recomanar el llibre de “Los cinco”. Los Cinco (título original The Famous Five) és una col.lecció de llibres publicats per l’escriptora anglesa Enid Blyton. Parlen d’un grup de dues noies y dos nois, que tenen un gos, i fan de com de  detectius davant de numeroses situacions en les que se combinen el misteri i l’aventura.

Els protagonistes de la trama són el Julià, Dick i Ana, germans entre sí, a més a més la seva cosina Jorgina (Jorge) i  el gos d’aquesta, Tim. Els episodis solen desenvolupar-se quan el grup de cosins de Jorgina se’n van al poble de Kirrin amb ella durant les vacances. Els protagonistes troben misteris com el contraband, segrests, tresors, etc.

Los cinco han estat unes de les col.leccions de literatura juvenil més populars del segle XX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *