VIATGEM A PAÏSOS FANTÀSTICS!

Aquesta setmana, prèvia a la diada de Sant Jordi, hem fet una animació lectora per a Cicle Inicial relacionada amb els viatges:  arriba a la Biblioteca una viatgera incansable que ha voltat per molts països del món i ens mostra el globus terraqui. Ens explica els diferents mitjans de transport que podem utilitzar i quines coses és imprescindible portar a la maleta. També ens parla del intrèpid Willy Fogg, que va fer la volta al món en 80 dies!

Però desprès ens explica que hi ha països als que no ha anat mai perquè són països fantàstics, que no es troben a cap mapamundi…. només als llibres! per exemple, el País de les Meravelles d’Alicia, la Terra de Oz, el país de Mai Més de Peter Pan, el planeta del Petit Príncep, el país de Narnia, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *