Booktubers (2n d’ESO Sessió 6)

Coneixeu o seguiu algun booktuber (youtuber literari)?

La Marta Botet es presenta així:

Hola! Ets un lector? T’agrada llegir? Doncs has trobat el teu lloc ideal! Benvingut al blog Recomanacions de Llibres creat el 3-12-2011, el teu espai de lectura on t’explico els llibres que m’han agradat i espero que també t’arribin a agradar a tu! Vol ser un raconet en el que tots els lectors es puguin sentir a gust! T’hi quedes?

Podeu visitar el seu bloc o el seu canal de youtube.

En Sebastián García Mouret coordina El Coleccionista de Mundos, un canal de Youtube amb més de 200.000 subscriptors, on podeu trobar crítica literària, recomanacions, entrevistes i llistes de lectura.

D’altres opcions són:

Us proposem de gravar un vídeo a l’estil booktuber: challenge, clip de lectura o book tag! Teniu molts models d’inspiració!

Us els publicarem al blog!

3,2,1… acció!

Etiquetes:, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *