72a Fira de la Puríssima

A punt per a la Fira?

Podeu consultar el programa de la fira aquí.

Us agrada el cartell d’enguany?

L’ha realitzat una artista local, la Raquel Gu. Raquel Gu és humorista gràfica, dibuixant i il·lustradora, a més de traductora i filòloga anglesa. Ccol·labora habitualment dibuixant en directe al programa Els Matins de TV3 i els personatges del seu llibre Estic estupenda apareixen regularment a les pàgines de la revista satírica El Jueves. També ha editat llibres infantils il·lustrats per a ‘primers lectors’.

“He volgut reflectir la idea que la Fira de la Puríssima és la gent”, explica l’autora, “i per això he enfocat el meu treball com si el cartell fos una finestra des de la qual moltes persones miren Sant Boi i miren la Fira, en totes les direccions”.

Els personatges que apareixen al cartell estan inspirats en persones reals de Sant Boi. En reconeixeu alguna?

Resultat d'imatges de raquel gu

Resultat d'imatges de raquel gu

Resultat d'imatges de raquel gu

Si voleu saber més sobre cartells d’altres edicions, podeu consultar aquí.

Etiquetes:, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *