Els vostres racons de lectura

Us vàrem fer aquesta proposta i ja heu començat a enviar-nos els vostres racons de lectura.

Què xulos! Quines ganes de llegir!

***

El meu racó de lectura és la meva habitació, ja que és un lloc on puc estar tranquil·la llegint sense que ningú em molesti. Un lloc perfecte per llegir tranquil·la seria el representat a la imatge de sota, ja que hi ha il·luminació, es còmode, és acollidor… etc.

Alumna: Ariadna del Caño López.
Classe: E-25

IMG_20170916_154444

Aquet es el lloc on jo llegueixo normalment.

Pero m’agradaria mes lleguir a un camp on ploguesi i amb una hamaca per estar mes tranquil.

Aquet seria el meu lloc preferit per lleguir.

Nerea Chacón Esteban
E-25
image

Aquest és el meu racó de la lectura, a la meva habitació.

M’agrada molt llegir al costat de la finestra on hi ha molta llum, tranquil·litat i silenci, és perfecte. Ningú em molesta, perquè saben que si estic a la meva habitació és perquè estic llegint i no m’agrada que hi hagi soroll perquè em costa molt concentrar-me.

Júlia Fernández Pardo

E-25

Foto del meu racó de la lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *