ESCOLA PÚBLICA, L’ESCOLA DE TOTHOM


Accions

Informacions

Cap resposta

6 respostes a “ESCOLA PÚBLICA, L’ESCOLA DE TOTHOM”

21 01 2012
M. Paz Ríos Gabás (15:18:37) :

A mi m’agrada molt i a vosaltres?

23 01 2012
Antonieta Peiró (16:45:30) :

A mi també m’ha tocat al cor. Hi ha gent agraïda.

23 01 2012
Francesca (21:20:19) :

L’escola pública en la que jo també treballo i a la que jo també he de donar gràcies. Gràcies a els alumnes i companys que m’han ensenyat a ser més persona, que cada dia pots aprendre i que és diferent del d’ahir. Gràcies perquè m’ha fet forta però també sensible als nostres problemes, els problemes de tots. Gràcies perquè és a l’ensenyança pública on encara que a vegades ploro ric moltes més vegades. Gràcies.

23 01 2012
Olga Fuertes (23:24:10) :

M’ha agradat moltíssim, sort que ens animen i entre tots sumem.

24 01 2012
Claudi (10:32:12) :

Aquest video l’havia vist fa temps i em va agradar molt. Pot sonar una mica “ampalagós”, però és molt vital, positiu i amb molta autoestima pels de la pública, que ja ens convé treure pit més del que ho fem… perquè tenim motius reals per fer-ho!!!!

8 02 2012
jaume GS (19:46:12) :

Salut Mari Paz,
a vegades ens convé un copet a l\’esquena, que ens pot semblar ple de paraules gastades, però el que ens cal a qui rebem aquest \”copet\” és fer l\’esforç de tornar-les a escoltar amb ganes i concentració i notarem que el que ens diuen és per ajudar-nos … bé m\’ha quedat un comentari que sembla del llenguatge dels d\’autoajuda, però em cal convence\’m que cal estar orgullós del que fem i per a qui ho fem.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>