UN GRUP D’ALUMNES DE 3r ESO PARTICIPEN A L’ACTIVITAT EL PAÍS DE LOS ESTUDIANTES

Els alumnes Rubén Santiveri, DavidPalacín, Elvira Rodríguez, Joel delOlmo, Marc Calero, Melanie Rebollo, Alexandra Sánchez, Dani Reina, Meri Buixadera,RosaMercado i Sergi Pino, tutelats per la professora de castellà Francesca Muñoz,  han elaborat durant les hores del pati i en hores extraescolars un diari en format digital. La veritat és que han treballat de valent i això es nota en el resultat: magnífic.

Per veure com queda el diari clica sobre aquesta imatge

el-pais-de-los-estudiantes.jpgAccions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>