HOLA SUPERLECTOR!

Sóc en Llidrac un habitant molt especial de la Biblioteca.Fa tant de temps que visc a aquí, a la biblioteca de la vostra escola, que ja no me’n recordo. El cas és que m’agrada molt estar entre vosaltres i  com que hi ha tant llibres per llegir no m’avorreixo mai. Veig que a vosaltres també us agrada molt que visqui aquí perquè cada vegada que hi entreu em dieu, Hola Llidrac! i a mi això m’agrada molt i em fa estarrufar tota la cua. A més li heu posat el meu nom i ara es diu Biblioteca Escolar Llidrac, tot un honor per un drac lletraferit com jo. Bé, ara us deixo que vull acabar un llibre que s’ha posat molt interessant.

Adéu i benvinguts al Bloc de la Biblioteca Escolar Llidrac del Ceip Sant Jaume de Portbou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *