HOLA SUPERLECTOR!

Sóc en Llidrac un habitant molt especial de la Biblioteca.Fa tant de temps que visc a aquí, a la biblioteca de la vostra escola, que ja no me’n recordo. El cas és que m’agrada molt estar entre vosaltres i  com que hi ha tant llibres per llegir no m’avorreixo mai. Veig que a vosaltres també us agrada molt que visqui aquí perquè cada vegada que hi entreu em dieu, Hola Llidrac! i a mi això m’agrada molt i em fa estarrufar tota la cua. A més li heu posat el meu nom i ara es diu Biblioteca Escolar Llidrac, tot un honor per un drac lletraferit com jo. Bé, ara us deixo que vull acabar un llibre que s’ha posat molt interessant.

Adéu i benvinguts al Bloc de la Biblioteca Escolar Llidrac del Ceip Sant Jaume de Portbou.

CONCURS EL GURST PER LA LECTURA

magda-maragda2.jpgLes i els alumnes de Cicle Mitjà hem participat en el concurs El gust per la lectura 08/09 i hem estat selecionats finalistes de la categoria A. Primer vam llegir el llibre Marduix de l’escriptor Enric Larreula i després vam llegir molts llibres la protagonista dels quals fos una bruixa com la Marduix. Entre tots vam fer 10 fitxes de 10 bruixes amb les dades bibliogràfiques, la descripció i un dibuix de la bruixa. El nostre dossier és titula Una i una i una… fan 10 bruixes.

ATRAPALLIBRES

Les/els alumnes de Cicle Superior han participat en el concurs Atrapallibres. Els llibres guanyadors per categories han estat:

1a Categoria:   WEURLESSE, Odile. Nasreddin i el seu ase. Baula

2a Categoria: COLOM, Rosa Maria. Creus en els fantasmes?. Bromera 

 FRANCH, Ed. Tinka. Cruïlla

 

 3a Categoria: SELZNICH, Brian. La invenció de l’Hugo Cabret. Cruïlla

SI VOLS LLEGIR O PARTICIPAR EN EL FORUM ATRAPALLIBRES

Sorprès http://www.clijcat.cat/index.php