El dimecres: contes a la biblioteca!!!!

Aquesta setmana ha vingut la Inés, que és la mare de la Candela i d’en Romeo. Ens ha explicat el conte: La Florentina no pot dormir i també ens va recitar algun poema del recull de poemes El meu món de poesia de la Joana Raspall.

Ens estem quedat sense explicacontes pel dimecres. ANIMEU-VOS!!!!

DSCF1711

 

La Florentina no pot dormir

la-florentina-no-pot-dormir

 

Autor: Alexander Steffensmeier

Editorial: Barcanova

Col·lecció: Llibres Infantils I Juvenils – Sopa De Contes

La vaca Florentina no pot dormir. Potser ho aconseguirà si la pagesa li fa lloc al seu llit o si les gallines la deixen entrar al galliner… Però ja se sap: la Florentina acostuma a organitzar cada enrenou! En aquesta ocasió, el llit de la pagesa i la teulada del galliner acaben fets miques. Desprès de tot això, ningú no dorm a la granja… O sí?

 

El meu món de poesia

baixa

 

Autora: Joana Raspall

Il·lustrador:  Pere Cabaret

Editorial: El Cep i la Nansa

En el llibre trobem un recull de poemes, alguns inèdits, d’aquesta gran poeta. El llibre inclou un DVD que ens permet gaudir de les il·lustracions i de la veu de Joana Raspall recitant els seus poemes. Tot un món poètic, fantàstic, del que podem gaudir junt a Joana.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *