Ep!!!! La Irian de 6è explica un conte!!!!!

Sí, sí, aquesta setmana són els de 6è qui ens expliquen un conte. Concretament és la Irian que l’explica. Ho ha fet molt bé!!!!! Aquest és el darrer trimestre que els alumnes de 6è estan a l’escola, i igualment que els curs passat, aquells que vulguin podran explicar un conte a la biblioteca. La Irian ens ha explicat el conte: Qui té por de les bruixes?

Papes, mames, famílies en general, animeu-vos a venir a explicar un conte!!!

DSCF3633

 

Qui té por de les bruixes?

0221_150w

 

Autor: Eugènia Altarriba
Il·lustrador: Joan Romero
Edicions de l’Albí

Premi Parcir d’àlbum infantil il·lustrat

 

Em dic Laia, tinc set anys i, fins fa molt poc, era la nena més poruga que hi ha sota la capa del cel. Sí, sí, més poruga que tu, t’ho pots ben creure! Quan era més petita (més o menys quan tenia cinc anys o sis o sis i mig, no me’n recordo…) tenia una por terrible de la bruixa que vivia a casa meva i que apareixia, quan menys m’ho esperava, de sota el llit, del lavabo, de les golfes o fins i tot de la nevera de la cuina! Bé, en realitat, jo no l’havia vista mai, però sabia que era allà…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *