Contes sobre llibres!!!

El dimecres va venir a explicar contes a la biblioteca l’Elena, que és la mare d’en Nico i d’en Leo. Ens va explicar dos contes molt i molt bonics que tracten sobre els llibres. Ens va explicar: L’increïble nen menjallibres  i  Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

elena

Famílies, ens agrada molt que vingueu a explicar contes. Animeu-vos a participar!! També poden venir els avis i les iaies que vulguin.

 

L’increïble nen menjallibres

L'increible nen menjallibres

Títol: L’increïble nen menjallibres

Autor i il·lustrador: Oliver Jeffers

Editorial: Andana

Un llibre il·lustrat, per a primers lectors, que és tot un cant per la lectura. A l’Enric li agradaven els llibres, però no li agradava llegir-los, li agrada menjar-se’ls. Llibres grans, llibres il·lustrats, llibres de referència… I com més en menjava, més llest es feia. Però, un dia…

Interessantíssim i molt divertit.

 

Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

baixa

Títol: Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore

Autor i il·lustrador: William Joyce

Editorial: Andana

Aquesta és la història que va inspirar el Premi Oscar al millor curtmetratge animat de 2012.

” Morris Lessmore estimava les paraules. Estimava les històries. Estimava els llibres. Però en tota història sempre sorgeix algun contratemps. Un dia el cel es va enfosquir i el vent començà a bufar i bufar… i tot el que hi havia al voltant de Morris va quedar ben escampat. Fins i tot les paraules del seu llibre. Llavors, es va trobar amb una noia encantadora que volava portada per una animat estol de llibres voladors, i li va regalar el seu conté preferit. Aquell llibre li va demanar que el seguís i el va portar a un edifici extraordinari on “feien niu ” molts altres llibres…”

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *