Seguim explicant contes!!

Aquesta setmana en Nacho, que és el pare de la Candela i d’en Romeo, ha vingut a la biblioteca i ens ha explicat dos contes que van agradar molt als seus oients: Cromanyó El riure és la millor medicina.

Moltes moltes gràcies a tots els pares i mares que han vingut a explicar-nos contes i a ajudar-nos a aconseguir que als nostres alumnes els agradi llegir.

DSCF2443

Cromanyó

cromanyo

Autora:  Stéphanie Ledu

Editorial: Molino

A Papua-Guinea es construeixen cases a dalt dels arbres; a Suècia, algunes cases cobreixen les teulades amb herba per protegir-se del fred; a l’Àfrica les cases estan fetes de terra. Per tot el món, les cases són realment sorprenents! Els homes de Cromanyó viuen en tendes fetes amb pells o en coves. S’alimenten de les fruites que recullen, pesquen i cacen animals, dels quals aprofitaran les seves pells com a vestits i els seus ossos per a fabricar armes…i joies.

El riure és la millor medicina

31752413

Autor: Uli Geibler

Editorial: ZENDRERA ZARIQUIE

Un llibre d’il·lustracions a tot color amb divertides estrofes plenes de bon humor que fan que petits i grans es contagiïn el riure.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *