Dimecres de conte

Avui dimecres, en Toni (pare de la Júlia i la Tara) ens ha vingut a explicar un conte super xulo: Nasreddín.

Aquesta és una nova versió d’un conte popular que convida a reflexionar sobre la importància de fer allò que un creu correcte. És la història d’un pare i el seu fill que es dirigeixen al mercat. Pel camí Nasreddin descobrirà les diferents maneres de pensar que té la gent.

La il·lustradora ens cautiva amb clar-obscurs més intensos i lluminosos, reflexats en les parets del poble, en les canyes des corrals, en la terra dels camins mestre remarca la preocupació del nen per acontentar a tothom.

Nasreddín. Odile Weulersee. Barcelona: Baula, 2005.

nasreddin

DSCF2293

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *