Dia Mundial de la Poesia

El dia 21 de març se celebrava el Dia Mundial de la Poesia. Per a commemorar-lo, a les aules realitzem activitats per sensibilitzar sobre el valor d’aquest gènere literari. En concret, primer i segon d’ESO han elaborat poemes visuals, i tercer i quart han participat en una activitat en xarxa amb la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola per elaborar poemes audiovisuals.

Com cada any, el Departament de Cultura selecciona un poema per llegir com a clam comú, i el tradueix en diverses llengües. Enguany, “No em despulleu”, de l’autora Felícia Fuster. Si voleu conèixer millor aquesta autora, voleu llegir el poema o les traduccions a d’altres llengües, consulteu aquesta web: https://cultura.gencat.cat/ca/ilc/que-fem/programes/dia-mundial-de-la-poesia/dmp-2021/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *