SANT JORDI

El dia de Sant Jordi va tenir lloc un acte molt especial relacionat amb la lectura a la sala d’actes de la nostra escola. Per una banda, es va reconèixer la tasca dels bibliotecaris del centre i, d’altra banda, es va donar el tret de sortida a una de les activitats que més agraden als alumnes: la dels padrins lectors. A partir d’ara, cada divendres a la tarda, padrins i fillols es trobaran per llegir junts.

Aquella setmana també es va celebrar el concurs literari de Sant Jordi, tant de prosa com de poesia. Els treballs premiats s’han publicat a la revista Nova Gent del 2n trimestre.

 

Aquest article ha estat publicat en biblioteca escolar, bibliotecaris, Commemoracions literàries, General, padrins lectura, Racó de Biblioteca, Sant Jordi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *