Butlletí de Nadal

Us presentem el Butlletí de recomanacions per aquest Nadal.

Inclou les darreres novetats i propostes de la nostra biblioteca a partir del model elaborat al Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera.

Hi trobareu els llibres de l’autora convidada Cinta Arasa que treballarem durant el segon trimestre. A més d’altres contes ebrencs, àlbums il·lustrats, efemèrides literàries i propostes lectores per a totes les edats.

BONES FESTES !butlleti-biblio-esc-asco-des16

 

 

 

Escola Ascó-Butlletí biblio-des2016

Aquest article ha estat publicat en àlbums il·lustrats, biblioteca escolar, Butlletí Biblioteca, Commemoracions literàries, literatura ebrenca, llibres recomanats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *