Mostra de poemes il·lustrats

Aquest hivern els nostres alumnes ens han ajudat a decorar la biblioteca. Aprofitant un recull de poemes en català, castellà i anglès, es van inspirar en aquests per a realitzar un dibuix. Agraïm a tots i totes la vostra participació i esforç!

Properament la biblioteca oferirà uns contes teatrelitzats a diferents cursos.

Celebrem el dia de la biblioteca

El dia 24 d’octubre és el dia mundial de la biblioteca. A la nostra escola vam celebrar-ho amb una exposició amb recull de llibres nous per totes les edats. Durant dos dies els nens i nenes van poder gaudir d’aquestes novetats, molts d’aquests llibres ja estan en préstec. Es van veure moltes mostres d’il·lusió sobretot pel fet que hi havia llibres molts interessants i atractius. tractius.

La biblioteca ens explica contes!

Des de la biblioteca hem realitzat dues sessions de contes: una per Cicle Inicial i l’altra per Cicle Superior.

A Cicle Inicial vam explicar el conte: “El tauró i el Jordi”. Perquè a la vida som com som…

El conte comença d’aquesta manera:

” Moltes vegades hem sentit frases com: les princeses sempre són amables, els cavallers sempre són valents, els dolents són molt dolents i els bons són molt bons… Però som realment nosaltres els que decidim com som, perquè en el dia a dia tot pot ser molt diferent del que sembla…”

A Cicle Superior hem explicat el conte: “La vaca, el Pont i les 99 monedes”…

A través de tres històries, ens parla de valors tan importants com les relacions amb els altres, compartir i viure sense egoisme.

 

Hem gaudit d’una bona estona. Gràcies Jordi!

SELFIES DE SANT JORDI 2018!

Us agrada la Llegenda de Sant Jordi? Segur que més d’una vegada heu somiat amb dracs, princeses, cavallers, roses i llibres.

Aquest any per Sant Jordi els alumnes i les seves famílies es van convertir en els protagonistes d’aquesta coneguda llegenda!

Hi van aparèixer DRACS, PRINCESES, PRÍNCEPS, ROSES…. amb una gran creativitat i imaginació dels nostres alumnes i famílies.

Amb tots els selfies vam poder decorar una part del vestíbul de l’escola, i ens ha ajudat a viure molt més la festa de Sant Jordi!

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES! Us deixem un petit tastet d’aquestes imatges….

 

Entrega de diplomes!

A tots els nostres alumnes que han participat en la creació d’un cavaller, la comissió de biblioteca els ha fet entrega d’un petit obsequi per haver participat i haver creat uns cavallers bonics i originals per engalanar l’escola en la diada de Sant Jordi.

A totes les famílies, MOLTES GRÀCIES!!!

Sant Jordi!

Hola famílies! Ja s’acosta Sant Jordi i com sabeu aquest any farem una exposició del cavaller!!
Algunes famílies ja l’han creat; així que animeu-vos i feu el vostre cavaller!
Mireu que bonics que són…

20170323_132023