Llegeix les crítiques literàries

ALUMNE LLIBRE CRÍTICA
Aitana Cuevas i Coloma Abad 4t Superherois en embolics El recomanem per aquesta la gent que tingui ganes de riure, un dels més guays és Tirites pel cor. En aquest llibre hi ha 10 contes que tots tenen una mica d’humor. Si el voleu llegir o fer una mirada està a la cubeta de les emocions. Bé esperem que us animeu a llegir-lo.
Aina Solé 3A Tina superbruixa i la màgia del circ Us el recomano és molt divertit, va de la Tina i el seu germà que van al circ.
Júlia Casals 4A Recull de contes de 4t Us felicito alumnes de 4t i us el recomano!
Martina Nitu 3A Tina Superbruixa i la ciutat submergida És un llibre molt divertit!
Paula Gazulla 4B Dos ratolins del bosc M’he llegit aquest llibre us el recomano!
Berta Muntadas 3A Arriba el Sr. Flat EP, HOLA! sóc L´AGUS PIANOLA. Tu no ho sabies però tard o d’hora ens havíem de fer amics, vinga llegeix aquest llibre et mossegaràs els dits adéu!!!!!!
Ona Sallent 4A Els Cinc Els Cinc són uns llibres d’aventures, misteri i diversió. Ja existien quan les nostres mares i pares eren petits. US EL RECOMANO!!!
Martina Nitu 3A Tinc Síndrome de Dawn Us recomano que llegiu el llibre  Tinc síndrome de Down ADÉU!!!
Saray Moreno 3A L’Anna no té por És per gent que li costa llegir. Està molt bé.
Berta Muntadas 3A Deu per deu Hola!!! aquest llibre és molt emocionant, parla de 10 gossets petits molt bufons i els van regalant. Espero que us agradi molt!!!
Roc Salvà 4A Cavall Fort Recomano aquesta revista explica coses que passen al mon, parla d’animals estranys i molts còmics.
Roc Salvà 4A L’Oriol pelacanyes A mi m’agrada molt aquesta col·lecció, va d’un nen que es diu Oriol i fa moltes coses per aconseguir el seu objectiu. En un llibre el seu objectiu es fer-se ric i fa moltes tonteries per aconseguir-ho.
Iker Caballero 4A Tinc síndrome de Dawn Us el recomano moltíssim perquè aprendreu coses del Síndrome de Dawn i és molt bonic.
Jordina Dachs 4B Escarabats per esmorzar Us el recomano perquè fa molt riure.
Paula Gazulla 4A Picasso A mi aquest llibre m’ ha agradat molt sabeu perquè?? dons perquè m’ ha interessat molt i els seus quadres son xulos LLEGIU-LO!!! SERÀ MOLT GUAI!!
Aina El Kadhouri

4A

Tina super bruixa i el regne màgic Jo recomano aquest llibre perquè és de riure i comença estalviant diners per comprar un microscopi i fica una mosca sobre el portaequipatge i entra el seu germà petit en Pitus i mira pel microscopi i veu la mosca gegant i diu que és un monstre i la Tina que és la germana gran del Pitus li diu que no és un monstre, si no una mosca.
Ona Sallent 4A Detectiu puzle EL DETECTIU PUZLE és un detectiu que resolt els casos de diferent forma, a cada capítol et dona una pesa de puzle i quan acabes el llibre ja saps qui ha set el culpable de tot el llibre. US EL RECOMANO MOOOOOOOOOOOOLT! sobretot aquells que els agraden les aventures.
Ariadna Puig 3A Mimí i la girafa blava Hola aquest llibre és molt divertit us  ho dic perquè us el llegiu ADÉU!!!
 Berta Muntadas 3A  Les aventures extraordinàries d’en Massagran  Hola!!! aquest llibre és súper emocionant, l´abandonen en una illa i allà passa moltes aventures. Bé, no us dic res més, ja us el llegireu. ADÉU!!!
Míriam El Masmoudi 3A La mascota Aquest llibre és d´un gos anomenat FIFI. Que s’ha perdut i han agafat el gos equivocat. Hi havia un lio brutal, van trobar en FIFI. Aquest llibre és pels que els agraden els gossos i las aventures. ADEU!!!!!!!!!…….
Aitor Oms 3A La reina de la bicicleta Us racomano aquest conte perquè és d’una nenaa que li agrada molt la bicicleta la nena es diu Sandra i un dia que amb les seves amigues…
Berta Muntadas 3A El gran doctor Hola!!! aquest llibre és molt xulo us el recomano molt, va d´un nen que es converteix en metga adéu!!!
Júlia Casals 3A I va arribar la meva germana Hola!!! aquest llibre és molt xulo, te’l recomano, adéu!!!!
Berta Muntadas 3A En Massagran i els negres Hola!!! aquest llibreées molt xupi guaí!!! va que en MASSAGRAN el lliguen amb unes cordes però s’aconsegueix escapar? la resposta és al llibre, ADÉU!!!
Berta Muntadas 3A En Massagran al pol nord Hola!!!! aquest llibre jo me l’he llegit i és molt xulo!! és un còmic emocionant a mi m’encanta si el llegiu es molt guai, ADEU!!!!!!
Berta Muntadas 3A El lladre invisible Aquest llibre me l’he llegit amb la Carme, us el recomano, és molt emocionant.
Ariadna Puig 3A L’escull de les sirenes Us recomano que llegiu L´Escull de les Sirenes, és molt “xulo”. Parla de tres nenes que van a visitar el palau de les sirenes.
Júlia Casals 3A Les estrelles de colors Va de l’alegria és molt maco!
Míriam El Masmudi 3A Cavall fort molt més que mascotes Hola aquest llibre és pels que li agraden les mascotes es una passada a total si voleu ho llegiu.
Berta Muntadas 3A Salvem les tortugues Hola!!!!! aquest llibre me l’he llegit i m’ha agradat MOLT!!!!!!!!!!! va de 5 noies que salven un niu de tortugues, MOLT INTERESSANT!!!!!!! us el recomano, adéuuu
Júlia Casals 3A Volia ser un cotxe Hola!!! us recomano aquest llibre, va d’un nen que voldria ser un cotxe. M’ha agradat molt, adéuuuuuu!!!
Saray Moreno 3A 12 contes clàssics Hola nois i noies, us vull aconsellar el llibre 12 Contes clàssics perquè està amb lletra de pal i és fàcil. Bé adéu!!!
Paula i Jordina 4B Este es mi zoo Aquest llibre ensh a agradat molt . És molt “xulu” i fa molt riure
Jana Muns 4B Hi ha un nen als lavabos de les nenes Aquest llibre m’ha agradat molt, explica la importància de l’amistat dels amics… us l’explico una mica, va sobre un nen que es diu Bradlhei Chalscer i es molt dolent amb els companys però després arriba un nen nou a l’escola i una psicopedagogia. Llavors tot canvia.
Pol Moriana 4B El ordenador… que horror Aquest llibre és molt guai parla d’ ordinadors ! espero que el llegiu ADÉU.
Arnau Fradera 4B Ha arribat el Sr. Flat És un nen que no es porta gaire bé i un dia tira el llibres de la biblioteca i ha de quedar-se a endreçar la biblioteca i…
Xavi Sanz i Martí Salido 4B Tina i la mòmia Us el recomanem, és molt xulo i t’explica com són les piràmides
Joel i Aleix 4B Gol És un llibre molt emocionant sobretot pels que els agrada el futbol.
Saray Moreno 3A El castor estressat Jo me l’he llegit i vosaltres també ho podeu fer, és molt “xulo”. El castor està molt nerviós i mossega arbres. Us el recomano.
Arnau Fradera 4B Don Quixot Es tracta d ‘un “viejo-espoiler”
Paula Gazulla 4B Perquè ens fem petons Jo us recomano aquest llibre perquè es molt interessant i t’explica com es fan els petons a altres països es molt xulu us atreviu a llejir-lo??
Ona Sallent 4A Arriba el Sr. Flat Jo quan vaig llegir aquest llibre a la primera pagina ja començava a riure. Ara us faré un resum. Ep, hola! Sóc L’AGUS PIANOLA. I us explicaré la meva historia amb en SR. FLAT un monstre i els seus amics, en BREX i L’EMMO i molts mes, segur que us encantara us el RECOMANO MOLTÍSSIM!!!!!!!!!!!!
Roc Salvà 4A Narnia Narnia, un món darrera un armari… Narnia, un món on tot és possible… Quatre nens entren en un armari i troben un món anomenat Narnia… Un lloc on els teus somnis es faran realitat.
Aaron Cíd 3A Sóc dislèxic Us recomano que agafeu aquest llibre de Sóc dislèxic perquè és molt bonic pels que els agradin històries de nens o nenes que tinguin problemes per llegir i escriure.
Saray Moreno 3A En Joan té autisme El llibre tracta d’un nen que té autisme i que va a l’escola i no parla, no mou les mans, però sap dibuixar molt bé i sap moltes matemàtiques. Bé, no us dic res més, llegiu-lo adéuuuuu!!!
Roger Puig 4B Tinc síndrome de Down És un llibre que aprens moltes coses dels nens amb malalties us el recomano molt és molt xulo i una mica trist
Arnau Fradera 4B En Joan té autisme es un llibre que explica que es l’autisme i el recomano per a qui li costi llegir i a qui no li costi també
Xavi Sanz Sóc dislèxic Us el recomano.
Arnau Fradera 4B Sóc dislèxic Us el recomano perquè explica què és i com entenen les paraules els dislèxics i la col·lecció explica la malaltia i mola molt. Flipareu!!!!!!
Berta Muntadas 3A El banc blau Aquest llibre tracta d´un banc de color blau que veu passar moltes coses.
Paula Gazulla Mozart Us recomano aquest llibre perquè a mi m` ha agradat molt perquè explica la vida d’en Mozart i es molt xula adeu!
Roc Salvà 4A Els futbolíssims Aquest llibre té misteri, futbol i molta intriga. Si us agrada el misteri però no podeu parar de pensar en el futbol, aquest és el vostre llibre. Aneu-lo a triar, a que espereu?
Júlia Casals 3A El príncep feliç Et recomano aquest llibre perquè parla d’un príncep feliç i d’una oreneta. És molt maco. Tracta d’un príncep que vol ajudar a la gent pobre.
Iker Ollich 3A Tinc síndrome de Down Agafeu-lo, és molt bonic però fa una mica de pena. És molt xulo, m’ha agradat molt.
Aaron Cíd 3A Sóc dislèxic Agafeu-lo, és molt bonic, si el llegeixes t’emocionaràs molt. Fa bastanta pen.
Àlex Gutiérrez 4A Els sacs de la sorra Perquè parla de les emocions.
Berta Muntadas 3A El gran llibre de les emocions Jo recomano aquest llibre pels nens i nenes que els costa controlar les emocions, espero que us ajudi. Adéu.
Saray Moreno 3A La síndrome de Down És un llibre nou que parla d’un nen que acaba de néixer i té la Síndrome de Down. És un llibre molt xulo.
Aitor Oms 3A La castanyada Us recomano que el llegiu perquè t’explica coses de la castanyera i els dibuixos són molt macos i és amb lletra lligada.
Jana Muns 4A El talp Eudald i la Violeta Aquest llibre m’ha agradat molt . Va d’ un talp que recorre món per sota terra,de sobte surt de sota terra i passa entremig dels cotxes i quasi l’atropella un autobus. La conductora és la Violeta Vullserjo l’agafa i se’n va cap a casa i allà el talp Eudald passa moltes aventures. No us explicaré més perquè i ja m’he enrotllat massa , us agradarà molt.
Marta Viladoms 4A Otolina al mar Aquest llibre m’ha agradat molt perquè a part que m’ agradin els llibres, no vol dir que l’he triat perquè em donava la gana, si no que m’ interessava molt i el vaig agafar i us el recomano molt. Però primer llegiu la gata groga perquè van seguits. Bé, no us explico més.
Nens i nenes de 3A Por de tot Tracta d’un doctor que es diu FORAPOR que treu la por a un nen que es diu Uli, amb un llaç vermell màgic. Us recomanem que el llegiu, està a la cistella de sentiments i valors.
 Ian Rosales 3A Gran atles dels animals És un llibre que t’ensenya moltes coses sobre animals al·lucinants sobre tot pels nens i nenes que els hi agraden els animals.
 Sarai Moreno 3A Fora por Es tracta d’ un nen que tenia por de tot, fins i tot de la llum. Us recomano que el llegiu que mola molt.
 Rafa Salido 3A El talp Eudalt i la violeta Aquest llibre m’ha agradat molt perquè al principi tots li deien que no podia conduir i a casa sempre feia ella tot.Fins que va fer una petita revolució la Violeta. La violeta va anar a fer un examen de pilot d’ avions però no li deixaven. Al final va fer l’ examen i la Violeta va aconseguir aprovar
 Julen de los Santos 3A Inspacto Sitio  És un llibre espectacular.
 Míriam el Masmoudi 3A  El pastor aleman Hola us recomano aquest llibre els nens i nenes que l’hi agraden els pastors alemanys parla d´’un pastor que té amics i tu seràs el seu nou amic llegiu-lo és genial adéu
 Berta Muntadas 3A  El senyor avorriment Hola el senyor avorriment és un llibre pels nens i nenes que s’avorreixen MOLT. Jo us recomano que el llegiu perquè és molt divertit. Però els altres també el podeu LLEGIR. Si el llegiu espero que us agradi MOLT, ADÉU.
ALUMNE LLIBRE CRÍTICA
Lluís Ruíz 6B Manolito Gafotas Aquest llibre m’ha agradat molt, és un llibre molt entretingut, és un llibre que està basat en els anys 90, amb les famílies pobres i treballadores, i una societat masclista.
Abel Kaissi 6B Gerònimo Stilton Aquest llibre m’agrada molt perquè és molt divertit, en Gerónimo vol aprendre a fer karate i no en sabia. Va a classes i com que no en sabia li fan mal però al final n’aprèn. Li ensenyen els seus companys de la classe els seus amics. I m’agradaria q n’hi haguéssin més curts i petits.
Karim El Idrissi 6B Manolito gafotas M ‘ha semblat molt interessant i molt divertit saber com és una família espanyola i i que dura 50 minuts.Tracta d’una família espanyola que econòmicament no estan bé.
Laia Soler 6B Maneres e viure per sempre Aquest llibre m’ha agradat molt, tot i que és molt trist. El llibre va d’un nen que es diu Sam i te 11 any. En Sam és un nen que te leucèmia, i t’explica els seus moments de la seva curta vida i els moments més tristos q ell no vol amagar. És un llibre trist i ple d’emocions. A mi especialment m’ha agradat moltíssim i crec q a vosaltres també us podria agradar molt.
Èrica López 6A El cinquè viatge de la fantasia És un llibre fantàstic amb dalts i baixos alegries i penes, però m’encanta. va sobre en Geronimo que ha de salvar a Flordiana de les mans d’un bruixot. Amb un final inesperat.
Miquel de los Santos 6B Astèrix Obèlix i companyia M’ha agradat molt perquè aquí tots estan bojos.
Aitana Bautista 6B Bambes vermelles És un llibre que a mi m’ha agradat molt perquè va de l’amistat, però també és molt divertit, i algunes parts són una mica romàntiques a mi m’han enantat, penso que és un llibre molt maco i té de tot és molt entretingut.
Carolina Jmènez 6B La biografia de l’Agatha Cristi M’agrada molt els llibres i històries de l’Agatha Cristi i per això m’estic llegint la seva biografia, aquí a la biblioteca n’hi han moltes més d’altres escriptors, músics,etc… Us el recomano a tots aquells que us interessa saber una mica més sobre la vida d’altre gent.
Carles Font 6B Diari de Greg 6 Recomanaria aquest llibre, perquè personalment per aquells que els hi agrada xafardejar la vida dels altres i saber les anècdotes del dia a dia. M’ha agradat molt ja que m’he llegit tota la col·lecció.
Maria Molet 6B Una aventura al Carib És una aventura molt emocionant, perquè els ha tocat un viatge al Carib. Allà troben un mapa d’un meravellós … Si, us agraden les aventures us el recomano perquè la col·lecció és una autentica aventura!
Lluís Ruíz 6B Pokémon oro, plata y cristal Aquest llibre és molt entretingut per les persones que els hi agrada l’acció i la fantasia, el recomano a la gent.
Georgina Real 6B Muerte en el Nilo Aquesta sèrie és molt divertida hi ha l’hora molt intrigant.Va d’en Sr.Poirot és un detectiu molt intel·ligent ja que no se li escapa ni una, es d’assassinat. Us deixo amb l’intriga. Us el recomano.
Quimet Abad 6B Diari de Greg 2 És un llibre que et fa riure i a vegades pensar. En alguns moments del llibre et pots sentir dins el llibre perquè passen coses com les que passen a la vida real. US EL RECOMANO-HO MOLT!!!
Andre García 6B Diari de Greg M’ha agradat molt el llibre perquè és molt divertit i te una pel.licula..El llibre és llarg però si cada dia el llegeixes et passarà volant.
Montse Vila 6B La platja de purpurina Aquest llibre m’ha agradat molt perquè un cop entres a la lectura ja no el pots parar de llegir. El recomano per a tota la gent que li agraden les fades… per si voleu llegir-lo que sapigueu que és de la col·lecció SECRET KINGDOM.
Dennis Salvador 6A Cavall Fort El Cavall Fort m’agrada però m’agradava més una secció que es deia Ot el bruixot que era molt “guai”.
Montse Vila 6B La platja de purpurina Ha estat molt interessant i a la vegada divertit. El recomano per a tota aquella gent que li agradin la màgia i les fades: Les protagonistes que més veureu en aquesta col·lecció són LA RITA, L’ABRIL I LA PAULA.
Karim el Idrissi El pequeño Nicolàs Aquest llibre m’ha agradat molt perquè és molt divertit i també és una mica pesat.
Eva Romero 6B La reina del drama M’ha agradat molt llegir-me aquest llibre perquè s molt divertit i va d´’una noia que li passen tot tipus de coses, crec que el pot llegir qualsevol des dels més petits fins als més grans. US EL RECOMANO
Sergi Padrós 6B El fantasma para Ángela A mi m’ agrada molt ha set molt divertit i em pensava que seria molt avorrit però ara me’l tornaria a llegir.
Guillem Fradera 6B Tria la teva aventura És un llibre que té molts finals i aventures amagades dintre el llibre amb acció i sinceritat ,podràs salvar el teu pare
Guillem Montalban 6B Un pringat total Aquest llibre m’ha agradat molt perquè mai havia llegit un com aquests, és com un diari del que fa cada dia mola molt i crec que us l’huríeu de llegir.
Laia Soler 6B Diari d’una penjada És un llibre que m’ha agradat molt, va d’ una noia que té una enemiga a l’escola la Mackanzie. Aquesta noia li porta molts problemes perquè no vol que aconsegueixi les seves metes.
Abel Kaissi 6B Julivert amb diamants És de detectius i diamants, us el recomano.
Miquel de los Santos 6B Futbolíssim: el misteri de l’ull de falcó M’ha agradat molt perquè va de que fan un torneig de futbol i apareixen pintades…
Èric García 6B El forat de les coses perdudes M’ha agradat molt aquest llibre perquè va de que hi un món diferent al nostre on van totes les coses perdudes. És molt difícil entrar-hi però una nena ho aconsegueix i allà comença un gran aventura…
Abel Kaissi 6B Dràcula Em va agradar molt, el voldria tornar a llegir
Carles Font 6B El secret del Fènix En aquest llibre i trobareu 4 protagonistes: Aldar, Lune, Ondina i Dran. A aquesta petita història veureu com passen aventures increibles, per aconseguir les 3 espases: espasa de topazi, espasa d’opal i espasa de robí. es trobaràn amb aranyes gegants, carrosses voladores, i molts escorpins. però no creieu que serà tant fàcil, perquè dos malvats mags, Darken i Ombrya s’imposaran davant d’ells per impedir que aconsegueixi trobar les 3 espases. Recomano molt aquest llibre, perquè i trobareu molts secrets, fantasia i sobretot malta aventura.
Andrea Díaz 6B Harry Potter i  la pedra filosofal Hola a tots, a l’hora de biblioteca estem mirant una pel·lícula que es diu Harry Potter i la pedra filosofal, encara no l’hem acabada però pel que portem es súper xula, a la gent que li agrada la màgia o aventures aquesta pel·lícula us encantarà. US HO RECOMANO MIREU-LA ES XULISSÍMA!!!!
Judith García 6B Muerte en el Nilo A mi m’agrada molt veure series i pelis, sobretot de misteri. El capítol de la “muerte del nilo” és molt misteriós. Jo us animo a veure series com aquestes, perquè t’intriga molt. Hem vist dos capítols, el primer es deia “la cocinera desaparecida”, també hi han més capítols del Sr. Poirot. Aquest senyor és un detectiu que quan passa alguna cosa com una mort o un desaperagut/da ell sempre ho descobreix. Espero que us animeu molt, si a la gent li agrada les series de misteri.
Emma i Anna 6B Muerte en el Nilo Ens ha agradat molt perquè hi ha misteri, acció, morts i robatoris. El final és molt inesperat i inquietant, no us diem res més i us el deixem llegir que és molt divertit ESPEREM QUE US AGRADI!!!
Nora Pous 6B Harry Potter y la piedra filosofal M’agrada molt perque és molt interessant, molt divertida, entretinguda, hi ha misteri, acció i moltes coses més. Us deixo amb l’intriga!!!
Lluís Lorite 6B El caso de la cocinera desaparecida Poirot és un detectiu molt bo.Un dia una senyora li demana per un cas i al principi el rebutja al final l’accepta. La cuinera de la senyora ha desaparegut i al final la cuinera està a…. llegiu el llibre i ho sabreu. És un capítol molt entretingut.
Inés López 6A Diari d’una penjada En la meva opinió aquest llibre es bastant interessant ja que no és com els altres llibres de la col·lecció, ja que la Niki no és la que escriu i això és el que encara el fa més divertit. A mi m’ha agradat molt i el recomano.