Llegeix els suggeriments

NOM CURS SUGGERIMENT
Roger Puig 4B Més llibres del Capità calçotets
Iker Caballero 4A M’agraden molt els llibres del Gaturro
Rafa Salido i Aranu Serres 4A M’agradaria més llibres de Futbolíssims
Ona Sallent 3A Més llibres de la col.lecció Agus i els monstres
Ariadna Puig 3A M´’agradaria més llibres de Secret Kingdom
Míriam El Masmoudi 3A Més llibres de Gerónimo Stilton.
Xana Domínguez 3A Voldria més llibres d’emocions.
Roger Puig 4B M’agradarien més llibres de Wigeta
Saray Moreno 3A Hola Carme, sóc la Saray i et volia dir que vull més llibres d’ aquells nens o nenes que tenen problemes perquè ja me’ls he llegit tots. Adéuuu Carme!!!
Ian Rosales 3A Jo vull algun llibre de Charles Darwin que expliqui la seva vida i que el que va descobrir si us plau.
Xavi Sanz 4B M’agradria que compréssiu llibres del Regne de la fantasia de Gerónimo Stilton.
Aitana Cuevas 4A M’agradaria que es poguessin comprar els llibres del SR. FLAT.
Xavi Domínguez 6A Demanar si es poden posar llibres de Bola de drac al Xim-i-xesca
Marta Viladoms 3A Hola jo crec que hi podria haver un llibre que es diu 101 idees per llegir. Jo el tinc a casa i es molt xulo i us el recomano moltíssim. T’ explica que pots llegir els diaris,revistes… i moltes coses més, no costa gaire de llegir o podeu llegir tots
Aina El Kaddouri 3A Hola, jo crec que hi podrien haver més llibres d’ endevinalles, n’hi ha poquets i a mi m’agraden molt.
Aitana Cuevas 3A Al 25-4-16 vaig veure infoK i va sortir que el llibre més comprat de Sant Jordi va ser SANT JORDI DE LES GALÀXIES i el trobo interessant per llegir els nens i nenes de l’escola de 3r.
Dennis Salvador 5B M’agradaria que per reis ens compréssiu llibres del Diari de Grec, els recomano.
Abel Kaissi 5B M’agradaria que compréssiu tres llibres de “La que se avecina” per la biblioteca i un per a cada classe així tothom estaria content, també de “E.T.”
Erika López 5B M’agradaria que treguéssiu les portades dels llibres del mural de la biblioteca.
Martí Tantiñà 5A Suggereixo fer canvi dels retoladors de la biblioteca.
Classe Matagalls 5A Ens agradaria tenir més llibres de la Penya dels tigres, Diari d’una penjada , Geronimo Stilton i Diari d’en Greg.
Èric García 5A Suggereixo que es tregui el què hi ha dels contes pla de convivència perquè es molt àntic i trobo que no fa falta tenir-ho. Gracies!
Èric Tantiñà 5A Suggereixo que en la biblioteca, podríeu treure els contes de del pla de convivència les fotos de les portades, perque podriem penjar- hi fotots dels nens petits venint un dia i podran mirar les fotos, així tenim lloc per posar noves coses: fotos dels nous llibres o fotos de coses que hem fet espectacular o un mural de tot el cole junts, alguna cosa de treball  cooperatiu. Bé espero que pogueu i adéuuuu!!!!!!!!!
Aitana Cuevas 3A Jo crec que a la biblioteca es podrien posar més pelis que ens les poguéssim emportar pels cicles mitjà i inicial. M’agradaria que hi hagués un teatre de fusta com el de baix. Podríem portar el llibre de casa.