Sant Jordi

En motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi hem fet diverses activitats. Durant el matí els alumnes de primària s’han barrejat per poder compartir una estona de lectura ocupant diversos espais del centre. Tots els alumnes han llegit les obres que van presentar als Jocs Florals de l’escola a companys de diversos cursos.

A mig matí els alumnes de 6è ens han obsequiat amb un concert on han presentat, en primícia, una de les cançons de la cantata que estan preparant amb els professors d’instrument i el mestre de música.

Aprofitant que estàvem tots junts al pati hem presentat les Motxilles Viatgeres. Iniciem aquest projecte des de la biblioteca. Hem preparat dues motxilles per a cada curs de primària. Quan un alumne pugui endur-se la motxilla, la podrà tenir una setmana sencera a casa i triar entre un dels llibres o revistes que hi ha. A cada motxilla hi ha alguna revista infantil, llibres de ficció i llibres de coneixements.

Amb aquest projecte els alumnes podran compartir més estones de lectura amb la seva família. Ens interessa moltíssim que tant els alumnes com les seves famílies ens expliquin com ha estat l’experiència de tenir una setmana la motxilla a casa, per això a dins de la Motxilla Viatgera, hi ha una llibreta per poder explicar tot el que vulguin… També hi hem posat un llistat del material que conté i unes instruccions d’ús…

A fruir de la lectura!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *