Manolito es fa gran!

Avui ha sortit a la venda un nou llibre d’Elvira Linda: Mejor Manolo. Es tracta del vuitè llibre de la saga de Manolito.

Manolito gafotas va néixer com a personatge d’un programa de ràdio a 1988. En 1994 l’autora va publicar el primer llibre de la saga. Després la història va continuar amb sis llibres més, tots ells il.lustrats per Emilio Urberuaga: ¡Cómo molo!: Otra de Manolito Gafotas (1995); Pobre Manolito (1996); Los trapos sucios de Manolito Gafotas (1997), Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil; Manolito on the road (1998); Yo y el imbécil (1999); y Manolito tiene un secreto (2002).

Ara Manolito, s’ha fet gran i prefereix que li diguin Manolo. S’ha convertit en un adolescent contestatari que ens ofereix la seva particular visió sobre la crisi econòmica, i les noves tecnologies.

De ben segur, gaudirem de la seva lectura!