Nova tertúlia literària. Apunta-t’hi!!

libroEl proper dilluns ens reunirem per comentar breument els llibres “Guerra i Pau”de Tolstoi i “Quatre dies de gener” de Jordi Sierra i Fabra, que ens han mantingut ocupats aquest estiu. Evidentment, pot vindre tothom qui vulgui, hagui llegit els llibres o no, vulgui parlar o no. Només demanem ganes de passar-s’ho bé.

Acabarem la tertulia amb el debat habitual per decidir la propera lectura.  Si vens, porta pensada la teva proposta! (o no).

La cita és el dilluns 18 d’octubre a les 16:00 h a la biblioteca de l’escola.

One thought on “Nova tertúlia literària. Apunta-t’hi!!

  1. Carme Masip

    Certament, jo era avui a la tertúlia i us puc ben assegurar que és molt divertit participar-hi. A més a més és un plaer comentar amb altres mares i pares de l’escola llibres i esdeveniments relacionats amb la literatura en general.
    Veniu! Tothom hi pot participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *