Benvinguts i Benvingudes a Biblio-classes

nensillibres-ibbypic01

Alumnes de l’Escola Estalella,

Avui comencem un espai nou dins el bloc BibliotecaViva, com si fos un apartat dins un arxivador més gran: les Biblio-classes. Inclourà tota la “teca” que es cou a les classes de la Biblioteca Estalella.

Tot l’alumnat de l’escola hi trobareu articles relacionats amb les sessions que anem fent a la biblioteca. A vegades seran continuacions de les classes, per aprendre’n més; d’altres, els llibres que hi anem descobrint; a voltes, encàrrecs de feina i també mostres del què vosaltres aneu fent.

O sigui que estareu al cas de tot el que si cou! Serà com una cuina de tots i totes, on es donaran receptes i informacions, es mostraran els plats que s’hi cuinen, on tindreu encàrrecs de teca, i on vosaltres podreu mostrar els vostres plats cuinats i fer les vostres recomanacions.

I tot al voltant dels llibres, la lectura i la biblioteca!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *