Explorar, crear, jugar. Activitats a partir dels llibres amb Jaume Centelles.

En el marc del Seminari de Dinamització de Biblioteques, en Jaume Centelles va organitzar una engrescadora sessió a partir d’un bingo com fil conductor per parlar de llibres. Va ser un exemple del lligam que pot tenir el joc per engrescar a la lectura, així vam poder veure com per endinsar-nos el “Manual de monstruos domésticos” podem organitzar un Memory d’animals, o bé per treballar “¿Quien come a quien?” es pot muntar una baralla per jugar al cinquet o bé podem jugar a les famílies amb les imatges del llibre “Petita Tamazigh”. El joc com a excusa per voler-ne saber més i així ho vàrem poder experimentar al llarg de la sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *