LA LITERATURA A “PERSPECTIVA ESCOLAR”

La literatura, tema monogràfic de la “Perspectiva Escolar” de març i abril.

perspectiva

Amb el títol de “Mirem, llegim i parlem de literatura”, la revista Perspectiva Escolar 386 dedica el monogràfic  a la lectura i la seva didàctica. Participen en aquest número de març i abril Ana Díaz-Plaja, que parla sobre els reptes actuals i de futur de la literatura infantil i juvenil als centres, i també Emma Bosch, Teresa Duran i Joan Portell, que ressegueixen l’evolució d’un lector al llarg de Primària i Secundària.

La revista també té la col·laboració del professor xilè Felipe Munita, que fa una mirada al mediador de la lectura en la formació del lector literari en el context escolar, i s’entrevista la professora de la Universitat Autònoma de Barcelona Teresa Colomer, que ens ofereix una visió de la lectura, la seva didàctica i les tendències de futur.
A part del monogràfic, la revista conté les seccions habituals d’Escola, Mirades i Ressenyes i Novetats, amb articles sobre “Deu anys de les aules d’acollida”; “La meva Rosa Sensat”, d’Irene Balaguer; “Pedagogia líquida: quelcom al cim de la taula i a navegar”, de Laudo Castillo; “Reformes, reformes, reformes…”, d’Antoni Tort, i “Noranta-vuit grisos”, d’Elena Montiel.
Pots consultar el sumari del número i subscriure’t al web de les revistes.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *