4 thoughts on “LA CASTANYERA ROQUERA

 1. Pingback: Raconet de pràctiques » Festes de tardor

 2. Laia

  m’agradaeia tenir la cançó de la castanyera roquera ja que trobo que es molt divertida! algú em pot informar d’on puc descargar-me-la amb mp3?

 3. ebayot

  Hola Laia, pel que veig abans de poder sentir la cançó has d’escoltar anuncis però desprès la pots escoltar. Sota la cançó tens l’enllaç d’on està penjada la cançó, sinó clicant la icona de goear vas a la pàgina. Hi ha algun lloc per internet que et deixa baixar les cançons de goear a l’ordinador. Per exemple:Do wngoear.
  Espero haver-te sigut d’ajut

 4. Cristina

  Hola! m’agradaria saber d’on puc treure la base instrumental d’aquesta cançó! Tinc ganes de fer-la a l’escola però quedaria millor si la poguessin cantar amb la base instrumental. ( i la partitura a poder ser!)
  Aquest és el meu blog per si vols contactar amb mi!
  http://musicalaportalada.blogspot.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *