Conte musical : Pere i el llop.

Els alumnes de 2n, hem treballat el conte de Pere i el llop. Vàrem anar a l’aula on hi ha la pissarra digital i vam veure el conte i vam poder fer diferents activitats sobre el conte a la pissarra digital! Ens va agradar molt!

I després de treballar-ho, hem fet un mural sobre el conte!

Per saber més coses clica PERE I EL LLOP

3 thoughts on “Conte musical : Pere i el llop.

  1. Pere

    On està l’actualització anterior? el joc del Pere i el llop per exemple????????????

  2. ebayot

    Clica per saber més coses que vas a parar a l’article Del Pere i el llop o a QUÈ TREBALLEM? a la barra lateral de segon també hi ha l’enllaç directe. Altra cosa és anar també a MAPA D’ARTICLES (pestanya superior) on hi ha una pàgina amb tots els enllaços a cada article que es publica al bloc.
    Espero que us hagi sigut d’ajut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *