EL NADAL

Per Nadal tots estem de festa i ben contents ja que són dies que no parem de celebrar coses. Oi que q tots ens agrada rebre regals? Clica la imatge si vols saber què és el que es celebra en aquestes dates.

ACTIVITATS I RECURSOS:
Per als més menuts que són els veritables protagonistes d’aquestes festes de Nadal aquí tenim una maravella d’activitats. Poemes i cançons per a que les puguin no sols cantar sinó llegir i disfrutar tantes vegades com volgueu. Poden llegir-les en lletra lligada o lletra de pal, imprimir-les i escoltar-les, però sobretot disfrutar-les:

[kml_flashembed movie="http://www.edu365.cat/infantil/poesia/menu_nad.swf" width="450" height="350"/]

Per anar a les activitats clica AQUÍ

PÀGINES RELACIONADES:

Activitats i jocs de Nadal
Crestomatia:Cançons de Nadal

Les nadales més boniques en francès

Caga Tió

Consorci per a la Normalització Lingüística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *