UNA NIT A L’ESCOLA

Els nostres alumnes tenien la il·lusió de passar una a l’escola. El seu somni es va fer realitat. Van participar en un “scape room” i en un taller d’astronomia. Tot seguit després de sopar pizza (què bona!), jugar a fet i amagar, mirar una pel·lícula menjant crispetes, compartir jocs i bromes va arribar l’hora d’anar al sac de dormir.

L’endemà com el darrer dia d’escola després d’esmorzar vam fer jocs d’aigua, un gelat i ens vam acomiadar.

FOTOS

JORNADA ARTÍSTICA

Avui hem celebrat una jornada artística a l’escola . Hem començat fent el dibuix per l’agenda del proper curs, després hem fet  tallers de creativitat i manualitats, a la tarda hem continuat amb els tallers i tots junts hem participat d’un molt de divertit i artístic.

Quin dia tan especial hem tingut avui!

FOTOS

SORTIDA A OLOT

El passat dijous 3 de juny, tota l’escola vam anar a passar el dia a Olot. Vam visitar la Cooperativa de La Fageda. Ens van ensenyar tot el procés per fer iogurts, des que la vaca neix fins que el tenim el pot a la mà. També vam veure les plantes que conreen i també el procés d’elaboració de les confitures. Desprès vam gaudir d’una visita en trenet  pels volcans de la zona. Vam dinar per recuperar forces i jugar una estona al Lava Parc abans d’arribar a Vilanant.

Va ser un dia genial!

 

FOTOS

SANT JORDI

El passat dia 23 d’abril van gaudir d’una dia molt maca, al matí vam poder visitar la parada de venda de llibres i roses preparada per l’ampa.

A la tarda vam fer una caminada on pel camí vam trobar pistes de contes i llegendes que els alumnes de cicle superior ens van explicar. Vam poder visitar i donar de menjar als burros. Va ser un dia genial!

FOTOS

LA FESTA DE LA MONA

El divendres 26 de març vam anar a la granja de Can Prats, on hi havia: ovelles, vaques, conills, gallines, xais.

L’Albert, la Marina i els grans van explicar coses dels animals, els petits feien preguntes.

Després vam anar a celebrar la mona al parc de Vilanant. Vam menjar ous, conills i pollets de xocolata. Tot seguit vam jugar una estona abans de tornar a l’escola.

FOTOS

CONCURS DE DIBUIX

Els alumnes de 5è i 6è de l’ escola tramuntana de Vilanant, com cada any vam participar al concurs de dibuix del Banc dels Aliments de Girona, aquesta era la 6à edició.

El divendres 26 de febrer de 2021 ens van enviar al guanyador de cada curs un enllaç i a les 19:00h de la tarda vam entrar a la video conferencia del concurs de dibuix. Hi havia més de 40 persones.

Ens vam sentir alegres perquè vam guanyar però teníem vergonya de tantes persones que hi havia.

 

FOTO

NEDA A L’ESCOLA

El Neda a l’escola és una activitat realitzada els divendres, anem a Torremirona a nedar, fem diferents grups per edats. La classe és de 9:30h a 10:30h. Quan arribem anem als vestidors, ens posem el casquet de bany, les ulleres i anem a la piscina. Allà ens ensenyen diferents estils de natació, al final fem un joc o anem al jacuzzi. Ens canviem i anem cap a l’escola, molt contens!

FOTOS

EL BICI PARC I EL PARC

L’alcaldessa va demanar als alumnes de l’escola idees expressades en un dibuix per així fer el parc de Vilanant. També  vam triar el nom va sortir “Parc de les escoles”.

Un temps desprès de fer el parc van decidir posar una tirolina , un circuit per fer equilibri i un trenet .

El bici parc està en el pàrquing , està format per 7 pujades i baixades fetes amb terra , pots pujar amb bicicleta i a peu.

FOTOS