Hola!

Hola: Sóc l’Avel·lí Carbajal. Ara treballo al Ceip La Garalda de Pallejà; però vaig estar abans al Ceip Coves d’en Cimany de Barcelona durant 18 anys. Dic això, perquè és possible que pengi coses que he fet abans amb altres alumnes de l’altra escola, o amb els mestres, o els pares i mares o ….

5 thoughts on “Hola!

 1. Sr WordPress

  Hola, això és un comentari.
  Per a esborrar un comentari, inicieu la sessió i mireu-vos els comentaris dels articles. Allí hi trobareu l’opció d’editar-los o eliminar-los.

 2. Ariadna

  Avel·lí! no se si t’enrecordaras de mi, vaig ser alumna teva del coves al 2002-2003 a tercer i al 2004-2005 a quart, pot ser si et dic raido macuto t’enrecordes demi qui sap, ja fà uns quants anys i ara ja pasare a 2 de batxillerat, m’ha fet motla il·lusió trobar aquest bloc i no només a mi, a tots els de classe i de diferents anys, ens faria molta il·lusió poder comunicar-nos amb tu, ja que sempre que recordem el Coves et recordem encara com el millor profe que hem tingut i el “yogurin”, ens enrocordem de les cançons d’angles de les clases en que deies que et canvieves pel teu bessó …

  espero que tot et vagi bé i que al llegir aixó tenrcordis ni que sigui una miqueta de nosaltres.

  un petonàs

 3. Ariadna

  Avel·lí! no se si t’enrecordaras de mi, vaig ser alumna teva del coves al 2002-2003 a tercer i al 2004-2005 a quart, pot ser si et dic raido macuto t’enrecordes demi qui sap, ja fà uns quants anys i ara ja pasare a 2 de batxillerat, m’ha fet motla il·lusió trobar aquest bloc i no només a mi, a tots els de classe i de diferents anys, ens faria molta il·lusió poder comunicar-nos amb tu, ja que sempre que recordem el Coves et recordem encara com el millor profe que hem tingut i el “yogurin”, ens enrocordem de les cançons d’angles de les clases en que deies que et canvieves pel teu bessó …

  espero que tot et vagi bé i que al llegir aixó tenrcordis ni que sigui una miqueta de nosaltres.

 4. Patri y Sandra

  Nosotras también somos alumnas del mismo año que la Ari, gracias por enseñarnos todo lo que sabemos ahora, nos acordamos mucho de tus comentarios y tus clases, gracias por todo un beso y un abrazo fuerte de mi parte y de mi hermana.

 5. acarbaja Post author

  Ariadna: Hola. T’escriuré aviat, ho prometo, perquè estem a finals de curs i entre notes, informes… és una locura. Li he contestat a la Marta i loi he demanat que us passi la meva resposta a tu, a la Patri i a la Sandra. Petons Avel·lí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *