P4 – Projecte dels Ocells

Durant aquest segon trimestre els nens i nenes de P4 hem participat en un projecte sobre el nom de la nostra classe. Durant aquest projecte hem tingut moltes converses, hem buscat moltes vegades informació i vídeos a internet, hem observat plomes i ous, hem dut informació de casa i l’hem explicat als companys, hem escoltat el cant de diferents ocells i, en resum, hem fet un camí molt llarg que bé podria continuar. A continuació podeu veure algunes fotografies preses al llarg d’aquest projecte.

IMG_6301

Veure més fotografies del Projecte dels Ocells de P4

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *