P4 – Preparant Carnaval

Els nens i nenes de la classe dels ocells vam reunir-nos el dia que vam saber que el tema de la nostra classe per Carnaval seria “Jocs i Joguines”. Després de molt pensar vàrem escollir 4 disfresses que volíem fer amb aquest tema i cada nen va triar a quin grup volia anar intentant que quedessin equilibrats. Dit i fet i sense esperar més vàrem començar a treballar tots junts en cadascuna de les disfresses. Mentre seguíem les nostres feines normals, petits grups punxaven, retallaven, pintaven, decoraven amb gomets, etcètera tots els elements que ens havien de transformar en els jocs i les joguines que més ens agraden. Esperem que n’hàgiu gaudit tant com nosaltres!

img_5570

Veure mes fotos dels nens i nenes de P4 preparant les disfresses de Carnaval

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *