P4 – De quina talla és la meva bata?

Avui mentre els Ocells es posaven la bata ha sortit una conversa espontània d’allò més curiosa: Un grupet de nens i nenes han començat a comparar les etiquetes de les bates dels companys a veure de quina talla eren. Com que estaven molt engrescats ens hem assegut i hem parlat de per a què servia això de les talles. A continuació hem posat una llista dels nens i nenes que érem avui a classe i cadascú ha anat apuntant la talla que duia amb l’ajuda d’un company que i mirava l’etiqueta. Algunes bates no tenien etiqueta, o s’havia esborrat la talla o algun nen no duia bata, en aquests casos hem posat un interrogant. Un cop acabat l’estudi hem contat quantes bates de cada talla i hi havia a la classe i hem quedat ben sorpresos en veure que de la que més n’hi havia era de la talla 2!

bata

Veure més fotos dels nens i nenes de P4 investigant les talles de les bates.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *