Sortida al Parc de la Maternitat

Dijous passat tots els nens i nenes de P3, P4 i P5 vam anar  fins al Parc de la Maternitat. Un cop allà vam buscar fulles i observar els colors dels arbres tot passejant fins que vam arribar a una zona de jocs infantil. Allà ens ho vam passar molt bé enfilant-nos a tot arreu i quan vam estar cansats vam decidir anar a una altra banda del parc a reposar una mica, beure aigua i esmorzar per agafar energia per poder seguir jugant. Ens ho vam passar molt bé i vam tornar ben carregats d’elements de la tardor.

ptdc0076

Fotografies de la Sortida al parc de la Maternitat

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *