Sortida d’Educació viària

Els alumnes de 4t vam anar a fer una visita al Centre Municipal d’Esports El Sorrall, dins del Projecte d’Educació Viaria que ofereix l’Ajuntament.

Vam rebre la visita d’un policia molt amable que ens va explicar algunes coses sobre com ens hem de comportat en un lloc públic i com podem utilitzar els serveis de transport públics que tenim a Mataró. Després vam poder practicar-ho agafant un autobús per acostar-nos al Centre Municipal d’Esports El Sorrall. Vam tenir la sort que l’autobús que ens va portar era un dels nous models elèctrics, que encara no havia probat la gent. Durant el trajecte ens van fer una explicació de com funciona l’autobús i de com podem fer servir la xarxa d’autobusos per moure’ns per la nostra ciutat.

En el Sorral ens van ensenyar com és el funcionament d’un centre d’esports, com són les instal·lacions i quins serveis podem trobar allà. Va ser molt interessant, perquè vam entrar a llocs on no pot accedir el públic normalment. Per acabar, vam baixar a una de les sales i vam fer una classe de zumba que ens va agradar moltíssim!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *