Progrés a raó de 1,2 s/any

Avui he pogut llegir una notícia al Regió 7 en la que explicava que fa 150 anys que es va inagurar la línia de Barcelona a Manresa amb ferrocarril. El primer trajecte va durar 80 minuts i sembla que actualment s’ha millorat, tarda 3 minuts menys. És a dir, en 150 anys hem estat capaços de guanyar 1,2 segons per any, de mitjana i ara només es tarda 77 minuts. Suposo que amb aquest progrés tant espectacular, aquesta línia de tren deu sortir al llibre guiness dels récords.

Hi ha realment algú que li interessa que viatgem en transport públic?  Suposo que no. Els impostos que paguem pels carburants representen tants diners que interessa que seguim viatjant en cotxe particular.

mjp080827017Aneu en compte al mirar la fotografia que a la velocitat que va podeu quedar despentinats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *