Ja sabeu que des de fa uns dies estem treballant coses relacionades amb l’alimentació (tal i com us vam avançar en un article del bloc)… Hem fet una piràmide dels aliments, ens hem preguntat què sabíem de la professió dels cuiners i dels dietistes, i hem redactat preguntes per fer als cuiners de l’hospital…
Doncs bé, el passat 28 d’octubre aprofitant que va ser el dia escollit per a fer els nostres panellets, vam poder entrevistar a en Tristany Carbó (Cap de Centre) i en Ramon Fernández (Segon de cuina), que ens van parlar sobre la seva professió i el seu servei: els cuiners i la cuina de l’hospital.
Aquí podeu veure l’entrevista:
ENTREVISTA ALS CUINERS from AH Germans Trias i Pujol on Vimeo.
Disculpeu els problemes de so. Com ja veureu no som professionals… i us podreu adonar que l’entrevista va ser elaborada dins de la dinàmica habitual de l’Aula: uns nens/es van, uns vénen, infermeria posa les medicacions, l’equip mèdic passa visita… És part del dia a dia a la nostra Aula, i ho compartim amb naturalitat!
Des de l’escola volem agraïr de nou la col·laboració d’en Tristany, en Ramon i de tot el Departament d’Hoteleria i Arcasa. Moltíssimes gràcies!!!