L’EXPOSICIÓ AL DETALL!!!!

Hola,

Ara que ja fa uns quants dies que podem veure l’exposció en marxa us voliem fer arribar el nostre agraïment pel suport rebut i pels nombrosos comentaris que aneu deixat al la llibreta de l’expo  Què t’ha semblat?.

Us passem un petit video que, per si encara no us hi heu pogut passar, us permetrà veure amb més calma els detalls de la maqueta i l’exposició.   Esperem que us agradi.

Les mestres.

DESCOBRIM L’HOSPITAL from AH Germans Trias i Pujol on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en DESCOBRIM L'HOSPITAL, TALLERS DE PLÀSTICA (Dimecres oberts). Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a L’EXPOSICIÓ AL DETALL!!!!

 1. Manel (voluntari) diu:

  M’ha agradat molt veure el video -resum- de les activitats que es fan a l’Aula Hospitalària. Per l’any vinent, si Déu vol, penso tornar a venir , de voluntari i passar una estona amb vosaltres. Jo que sóc un xic grandet, el fet de venir i estar amb vosaltres em rejoveneix i he aprés moltes coses i he jugat a jocs molt intreressants. I com que s’acaba per aquest curs el poder fer comentaris en aquesta “web”, us envio un petó a totes i tots, nenes i nens i joves que he conegut durant tot aquest curs. Bon estiu i fins aviat

 2. Aurora diu:

  Quina exposició més maca. Heu treballat de valent lligant entrevistes amb treballs plàstics per explicar-ho millor. Els alumnes, d’edats diferents, heu treballat tots amb ganes, impulsats per les mestres i l’Eva. Als voluntaris ens omple haver pogut col.laborar. Per això és maca l’exposició, perquè deixa veure l’alegria amb què s’ha anat fent durant el curs.

  A l’Aula sempre hi ha un “Bon dia!” per a tothom. Tothom té sempre un “Sense tu no sóc ningú” per a l’Aula.

  Petó rebut, Manel!

  Aurora (Voluntària EV)

 3. Dani diu:

  Està molt bé tot aquest treball, jo només vaig poder participar una mica a la maqueta, però estic content del que vaig fer, tot això ha suposat un gran treball de tots el nens,pero ha valgut la pena.

 4. Carme Navarro González mnavar59 diu:

  És una maqueta fantàstica, com us ho feu per fer uns treballs tan fantàstics??
  Moltesfelicitats a tots els nens i nenes i a les mestres, voluntaris…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *