L’EXPOSICIÓ: DESCOBRIM L’HOSPITAL (DES DE LA 7a PLANTA)

El dimarts 24 de Maig vaig estar ajudant a fer la maqueta amb la meva mare, amb la Zoe, la mare de Zoe i l’Eva. No vaig voler estar en l’habitació sinó que volia ajudar en el que podia. Vaig estar retallant les fotos, dibuixant les bombolles del còmic i més coses.

Ahir vam acabar de retallar algunes coses, i després vam poder baixar de la planta la maqueta i tot el material a la planta baixa de l’hospital. Vam estar penjant el treball que havien fet altres nois i noies al llarg del curs.

El pare de la Zoe va ajudar a penjar les fregones i més coses. La mare de l’Ahlam, jo i la meva mare vam estar enganxant el blu-tack. L’Ahlam va estar ajudant a penjar coses amb la Zoe. El Kaleem i el seu tiet van penjar el títol de l’exposició i van ajudar a clavar amb el martell alguns murals.

L’exposició es titula Descobrim l’Hospital .Està a la planta baixa al passadís de l’entrada principal, al costat del banc de sang. A una banda del passadís hi trobem entrevistes fetes per nens i nenes a alguns professionals de l’hospital, i els dibuixos dels quiròfans. A l’altra banda hi trobem les coses plàstiques de diferent professions com per exemple dels periodistes, el personal de neteja, cuiners…

La maqueta em va agradar moltíssim. Hi ha tantes coses boniques! Els nens i les mestres van posar molt esforç a aquest treball que han fet. A la maqueta hi ha molts cotxes i tants que no hi caben tots. La maqueta esta al costat del punt d’informació de l’entrada principal.

Us aconsello venir i mirar aquesta maqueta i l’exposició. Espero que us agradi! L’exposició estarà fins al dia 22 de Juny (l’últim dia del cole). Ara podeu veure dos videos de com ho hem preparat i de l’exposició.

Ksenia (13 anys)

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, EXPOSICIONS, TALLERS DE PLÀSTICA (Dimecres oberts). Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a L’EXPOSICIÓ: DESCOBRIM L’HOSPITAL (DES DE LA 7a PLANTA)

 1. Josep diu:

  Hola sóc el Josep i he estat a l’Aula.
  M’ha agradat moltíssim la feina feta entre tots. L’exposició magnífica i la maqueta una passada. Us animo a tots perquè continueu treballant per l’aula!

 2. Jesús diu:

  Felicitacions, un treball fantàstic, emocionant.

 3. Antònia M. diu:

  Hola Roser, Hola Marta!
  Moltes felicitats per la feina que esteu fent!
  Amb afecte,
  Antònia M.

 4. Alba diu:

  Hola sóc l’Alba, us enrecordeu? jeje
  Bueno, bueno… quina currada nois, genial!
  Ara mateix estic d’exàmens així que no crec que em pugui passar, a més he estat molt ocupada… Però no patiu que en quant acabi allà em veureu de visita!!

  Una súper abraçada a tots i totes!!

 5. gabriela diu:

  Hola!!!

  qué lindo os ha quedado todo ^^
  yahh iré a verlo 😀
  aunque… sigo pensando que el hospital no es de color café u.U xD jejeje
  saludos ^^

 6. Cristina diu:

  Vaja currada Roser has, heu fet. Realment has veu tot molt bonic, però segur que en directe guanya molt més. Intentaré escapar-me, ara que s’acosta la jornada intensiva.
  Un petó i fins aviat
  Cristina

 7. Patricia diu:

  Ha quedat una exposició increïble!!m’hagués agradat estar allà per ajudar-vos i viure el moment del muntatge, estic segura que tots/es els que van col•laborar aquell dia van gaudir moltíssim, tant com tots els que han participat durant tot l’any en la creació de la maqueta i de tot el material que heu exposat!
  A veure si puc anar aviat, perquè tinc ganes de veure-la en directe!!
  Una vegada més, una exposició maquíssima!!!ja sabeu que m’encanta tot el que feu a l’aula!
  Molts petons i fins aviat!

 8. Aleix diu:

  Em sembla molt bé aquest treball. FELICITATS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *